9. 9. 2023Mládež

Turnaj SŽ Chrudim

Dobrou práci ze soustředění se nám povedlo na prvním turnaji zúročit

V sobotu 9. 9. 2023 jsme se zúčastnili turnaje starších žáků v Chrudimi, spolu s týmy HC Čáslav, HC Spartak Choceň a HC Chrudim. Měli jsme možnost změřit síly se soupeři, se kterými se v sezóně nepotkáváme. První dva zápasy s hráči Chocně byly velmi vyrovnané. Soupeře jsme porazili 3:2 a 2:1 s.n., kdy nám k vítězství pomohlo pověstné "hokejové štěstíčko". Druhým soupeřem byl domácí tým HC Chrudim, se kterým jsme první zápas vyhráli 4:3 s.n., a druhý prohráli těsně 1:2. Odhodlaní porvat se o vítězství jsme, nastoupili proti týmu Čáslavi. S tím jsme vyhráli oba zápasy, a to 6:1 a 9:1. Nikoho ze soupeřů jsme nepodcenili. O vítězi rozhodl až poslední zápas, a vítězný pohár jsme mohli zvednout nad hlavu my, STARŠÍ ŽÁCI HCM JAROMĚŘ!

Konečné pořadí: 1. místo HCM Jaroměř (10 bodů), 2. místo HC Choceň (9 bodů), 3. místo HC Chrudim (8 bodů) a 4. místo HC Čáslav (0 bodů).

Sestava: Svoboda Jakub (G), Tomášek Martin (G) - Kukal Lukáš, Pospíšil Roman, Prouza Philip, Klazar Jakub, Pleskot Michal, Lušovský Matěj - Bartoš Jan, Hamáček Kryštof, Šilinek Štěpán, Dvořák Ondřej, Štursová Veronika, Pecháček Adam, Kužela Jindřich, Šesták Vít, Kašík Sebastian