28. 9. 2024Mládež

Akce ˝POJĎ HRÁT HOKEJ˝ v Jaroměři

V RÁMCI TÝDNE HOKEJE ORGANIZOVANÉHO ČESKÝCH HOKEJEM PROBĚHLA VE ČTVRTEK 26. 9. 2024 NA ZS JAROMĚŘI AKCE "POJĎ HRÁT HOKEJ".

Na jaroměřský zimní stadion dorazilo k registraci 12 dětí, možná budoucích hokejistů, kteří si společně s rodiči a dalšími dětmi ze školičky bruslení a hokejové základničky užily nejen zábavný program na ledě.

Akci předcházela informační kampaň na základních a mateřských školách, v médiích i na sociální sítích. Samotnou organizaci zabezpečovali dobrovolníci z řad funkcionářů a trenérů mládežnického klubu HCM Jaroměř.

Po registraci účastníků proběhla pro děti společná rozcvička a pro rodiče prezentace akce Týden hokeje a oddílu HCM Jaroměř. Dále následovalo převlékání dětí a pestrý program na ledě.

Na ledě si děti mohly na čtyřech stanovištích vyzkoušet střelbu na nejmenšího brankáře, házení míčků na terč, překážkovou dráhu, prolézačku a další hry. Úplným začátečníkům byly k dispozici hrazdičky a pomocníci z řad jaroměřských trenérů.

Odměnou nám za vynaložené úsilí při organizaci akce byly rozesmáté děti a spousta zážitků, které si děti odnesly z našeho zimního stadionu.

Společně doufáme, že hokej pro ně bude ten správný sport.